3 tips tegen schurende benen

Het wordt weer warmer in Nederland en dat betekend vaker jurken en rokken aan heel erg fijn allemaal echter begint de ellende van schurende benen weer helemaal overnieuw.

Zo naar als je aan de wandel bent en de binnenkant van je benen schuren tegen elkaar aan waarbij je naar mate de dag vorderd steeds meer last krijgt en op den duur ook echt pijn. Wanneer je pijn krijgt dan is het leed meestal al geschied en heb je je hele schuurplekken waarbij de huid stuk is. Daar hebben we natuurlijk fijne zalven voor maar voorkomen is beter dan genezen. Er zijn veel artikelen over geschreven en deze 3 tips zijn volgens iedere vrouw die ik heb gesproken met het zelfde probleem de beste oplossingen.

1. Creme

Er bestaan een aantal merken cremes die speciaal zijn ontwikkeld voor plekken op het lijf waar de huid over elkaar schuurt zoals de bovenbenen. Veel mensen zijn hier heel enthousiast over enkele beweren dat het weinig tot niet helpt wat daar de reden van is weet ik niet maar het zou zomaar kunnen dat het ligt aan de hoeveelheid dat je zweet? Dus zweet je echt veel dan zijn wellicht de volgende tips wat voor jou.

2. Bovenbeen banden

Verschillende winkels bieden bovenbeen banden aan, je hebt ze gewoon als band heel simpel maar ook mooie van kant net alsof je een sexy kous aan hebt maar dan zonder de kous. Die plaats je dan op de plek bij je bovenbenen waar je het meeste last hebt. Ook zijn vele hier enthousiast over, ik zelf heb Lipoedeem en hele vervelende bovenbenen en doordat bij het lopen mijn benen zo erg bewegen glijden deze richting mijn lies. De laatste tip is voor mij persoonlijk de tip die het beste werkt.

3. Korte legging

De korte legging werkt voor mij het beste en die kun je bijna overal wel kopen. Al draag ik ze wel van een merk genaamd Upsa fashion, deze broekjes zijn daar echt voor gemaakt en bevat 95% modal wat een hele fijne zachte stof is waarbij je eigenlijk niet voelt dat je wat aan hebt en modal neemt heel makkelijk vocht op en is snel drogend wat in de zomer ideaal is zeker als je veel zweet. Door dat het een zachte stof is voelt het dus ook niet warm. En je hebt ze in verschillende kleuren met en zonder kant plus een bijpassend hempje als je het nog wilt matchen onder je kleding. Alhoewel je kunt het ook zo dragen als korte broek en/of top. Daarom ben ik dus vooal fan van de broekjes van Upsa fashion.

Op de foto draag ik een zwart broekje met bijpassend hempje

Waar kan ik alles bestellen?

Creme van b.v. Vevina kun je hier vinden

Beenbanden kun je hier vinden

Korte legging kunt je hier vinden

Ik hoop dat je iets aan mijn tips hebt en mocht jij nog de tip hebben laat het mij weten hieronder in de comments.

Liefs Myra

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Maaike schreef:

    Korte leggings vind ik ook erg fijn om te gebruiken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.