The curvy empire en zijn doel

Afgelopen week heb ik weer leuke nieuwe mensen mogen ontmoeten en kreeg ik twee keer de vraag “wat is jou doel met the curvy empire”. Dat weet ik heel goed wat mijn doel is, maar onder woorden brengen is altijd best lastig vind ik. Bij mij zit altijd alles in mijn hoofd als plaatje, ja ik denk ik plaatjes, dus woorden zijn bij mij lastig.

Dit maal kwamen de woorden als vanzelf uit mijn mond en tevens voelde ik een soort trots maar ook deed het mij nadenken of wat ik doe aansluit bij wat mijn doel is want ik heb immers geen vast plan. Dat is ook omdat mijn content vooral eruit komt zoals het bij mij loopt in het leven, daarom vind ik van die specifieke opdrachten voor bedrijven ook wel lastig.

The curvy empire ben ik begonnen omdat ik iets positiefs wilde uitstralen, ik wilde vrouwen aanmoedigen, aanmoedigen zoals ik dat altijd heb gemist als dik meisje, dikke jonge vrouw en dikke vrouw. Als jij opgroeid in een maatschappij die jou altijd als anders ziet en behandeld vanwege je voorkomen in mijn geval mijn gewicht dan is het best lastig altijd in jezelf te blijven geloven en dat kost een hoop energie en verdriet. En omdat ik weet hoeveel pijn en verdriet dit kan doen wil ik zo graag anderen helpen, ik wil niet dat anderen het zelfde voelen als dat ik vaak heb gevoeld. Je hoort er wel bij en je bent wel goed genoeg het is de maatschappij dat moet veranderen niet jij, jij bent uniek.

En daarom wil ik met The curvy empire andere mensen (Ik zeg mensen omdat ik niet specifiek een bepaalde groep wil aanspreken maar gewoon iedereen) wil inspireren alles uit het leven te halen en te genieten en je niet te laten tegenhouden door onzekerheid en al helemaal niet wat anderen van je vinden.

1. iedereen voelt zich in meer en mindere mate wel onzeker en dat is heel normaal om je zo te voelen. Wat niet goed is, is jezelf er door laten tegenhouden te genieten van het leven. 2. jij bent niet je onzekerheid, jij bent jij een uniek persoon en je moet juist laten zien wie je bent. 3. anderen mensen zullen altijd een mening hebben en als we daar ons leven op moeten bouwen dan zul je nooit echt genieten of jezelf kunnen zijn. 4. het is moeilijk om altijd alles alleen te doen en daarom ben ik en ook vele andere dames er om je te helpen en te inspiren er toch voor te gaan.

Trek dat leuke outfit aan, ga voor die ene baan, vier de liefde, vriendschap en het leven vanuit je hart. Wanneer je je van binnen goed voelt zul je dat naar buiten uitstralen en wanneer je je van buiten goed voelt zul je dat ook van binnen voelen. En geloof mij perfect bestaat niet. Voor de een ben je misschien niet mooi maar voor de ander de mooiste van de wereld.

En wanneer mensen jou waarde niet inzien, vergeet dan alsjeblieft niet dat het niet aan jou ligt maar aan die mensen. Twijfelen net als onzeker een natuurlijk is, maar het is een gevoel.

Mooi voorbeeld waar ik veel berichten over krijg. Met bikini/badpak naar het strand of zwembad. Het is zo zonde om het niet te doen alleen omdat je bang bent dat andere naar je kijken of uitlachen. Fuck die mensen geef ze iets om naar te kijken! Maar om een mooie dag aan het strand mis te lopen door een stelletje leeghoofden is zo zonde. En als je denkt Myra jij makkelijk praten! Nee het is niet makkelijk maar je mag ze ook niet laten winnen. Jij mist een leuke dag en zij zullen die zelfde dag niet eens meer weten dat ze je hebben gezien of hebben uitgelachen. En anders ga ik met je mee het water in hoor 😉

Met mijn instagram wil ik laten zien dat je er altijd leuk uit kunt zien maar je echt niet altijd tiptop erbij hoeft te lopen. Hoe je kunt genieten van beauty. Je lekker kunt genieten van eten, feestjes, mooie kleding en nog veel meer door dat te doen creeer je echte vrijheid, tenminste zo voelt het voor mij. Ik ben dik maar dat is niet wie ik ben.

Ook ik heb wel mijn mindere dagen dat ik het liefst de hele dag onder de dekens lig omdat ik mijzelf kut en lelijk vind en dat laat ik gewoon toe, we zijn tenslotte ook maar een mens geen robot. Ik heb er wel voor gekozen om 95% van mijn instagram positief te houden omdat ik ook gewoon zo ben als persoon maar het is wel altijd wie ik ben. Mijn motto is wanneer ik aan het einde ben gekomen van mijn leven, ik kan terugkijken op een mooi leven waarbij ik alle kansen heb aangepakt te genieten.

Ik ben Myra bijna 40 en moeder van 2 dochters waaronder een puber op de middelbareschool. Ik heb ADD en ben een HSP’ER dus er is vooral chaos in mijn hoofd en dat kan zo erg zijn dat ik soms niet normaal meer kan nadenken. Wat mij rustig maakt is schoonmaken, bakken en koken in stilte. Reizen is een favoriete bezigheid mede omdat dat de enige manier is om mijn hoofd weer even op orde te krijgen en ook mijn eeuwige strijd met eten los te laten. Wanneer je je hele leven te dik bent dan heb je veel meegemaakt op gebied wat mensen van je vinden en wat ze vinden dat je moet eten en dat betekend dat ik tot nu toe een verstoorde relatie met eten heb en ook dat wanneer we op vakantie waren ik dat mocht loslaten en zo geschiede op vakantie kom ik dus echt tot rust.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik ben dus niet heel gesctructueerd al zou dat wel goed voor mij zijn, maar ach ik red mij tot nu toe altijd wel. Maar dat zie je terug op mijn instagram. Maar volgens mij vinden jullie dat helemaal niet zo erg en voelen de meeste wel echt waarvoor ik alles doe en heb ik al vele personen mogen inspireren..

Ook weer een lekker onsamenhangend verhaal geworden maar ik hoop dat je mij snapt.

Heb ik jou op een of andere manier kunnen inspireren? Of wat zou je graag zien?

Liefs Myra

Één reactie Voeg uw reactie toe

 1. Monica schreef:

  Je bent prachtig zoals je bent van binnen en van buiten. Het kon haast geen toeval zijn dat ik jou tegen kwam bij Famke C nadat ik je net 1 dag volgde op instagram. Voor mij was dat een teken dat ik inderdaad dat jaar niet moest kiezen voor een badpak maar voor een bikini en ik liep vervolgens vol trots met niet 1 maar 3 bikini setjes de deur weer uit!! En ja, ik heb ze ook nog gedragen op het strand!
  Nee ik ben niet blij met mijn rollen, maar ze horen bij mij. Mijn rollen zijn een onderdeel van mij maar dat ben ik niet alleen. Ik ben nog zoveel meer!
  Ik leer elke dag nog steeds meer van mezelf te houden als persoon. Ik ben zeker niet blij met alles, maar laat dat tegenwoordig niet meer mijn leven bepalen. Ik durf nu ook die onzekere kant van mezelf te tonen, maar durf ook oprecht te zeggen dat ik ook een mooi mens ben.
  Jij bent voor mij een inspiratie en zal ik je zeker blijven volgen. Het zijn soms de kleine dingen, die jijzelf misschien niet eens beseft, die grote verschillen kunnen maken. Dus blijf alsjeblieft doorgaan met mensen inspireren. Je kunt misschien niet voor iedereen het verschil maken, maar voor mij doe je dat wel!
  Bedankt daarvoor!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.