Skincare met Bergkristallen

Als er iets is waar ik mega enthousiast van word is het wel als een persoon die met zijn ziel en zaligheid en met immense passie zijn/haar/diens droom waar maakt. Zo kwam ik op het event van Meet te makers bij de stand van ANAS Crystalcare en daar stond Anas Putriss de eigenaar en oprichter van ANAS Crystalcare.

Hij begon met zoveel liefde te vertellen over het merk en hoe het tot stand is gekomen dat ik er zelfs een klein beetje emotioneel van werd, want ja ik ga super goed op mensen die zo in het leven staan, dromen najagen en zich door niemand laten tegenhouden. Daar krijg ik ook mega veel energie van.

Daarnaast is het een mooi verhaal waarbij hij zich één voelde met de aarde,het universum en alles om hem heen, hij liet zich leiden door diep van binnen te kijken en te voelen waar zijn pad heen ging. En met het intense geloof voor wat hij wilde opzetten is er nu een prachtig merk op de markt ANAS Crystalcare.

Waarom ik daar dan emotioneel van word, en nee voor je de gedachte hebt dat ik jankend aan die tafel zat moet ik je daar snel vanaf helpen, het is gewoon dat zijn enthousiasme doordringt tot de kern omdat het oprecht is. En ik vind dat zo een mooie eigenschap om te hebben.

En dan heb ik nog niet eens de producten geprobeerd op dat moment. De producten bevatten o.a. bergkristallen (gewonnen uit duurzame mijnen) die mineralen constant afgeeft aan het product. De geur is heel fijn het is net alsof je in een spa bent dus ik kan niet wachten om te testen – onderaan de blog zul je lezen wat ik er van vind, maar eerst zal ik nog wat meer vertellen over de producten.

Van de 7 producten die er zijn heb ik er 5

  • Body mist

wat schrijft ANAS Crystalcare over de bodymist

Deze positive vibes booster is de perfecte start van je dag of een avondje uit. Verfris je aura of die van een ander met ANAS Body Mist. Je zult je onmiddellijk verfrist en gelukkiger voelen met behulp van de unieke formule die de afgifte van endorfine in het lichaam stimuleert. Een oppepper voor je humeur!  ANAS Body Mist heeft een aangename lichte luxe geur, is alcoholvrij en hydrateert je huid door de toevoeging van Vulkanisch Water.
  • Hand cream

wat schrijft ANAS Crystalcare over de Hand cream

Je handen staan ​​voortdurend in contact met de wereld. Na een goede reiniging verdienen ze speciale verzorging. Deze voedende en beschermende handcrème maakt je huid zijdezacht, trekt snel in en heeft een heerlijke frisse houtachtige en kruidige geur. 
Bevat een Bergkristal 
Biologische olijfolie maakt de huid soepel, maar niet vet
Kwartspoeder zorgt voor vermindering van pigmentvlekken 
Vulkanisch Water zuivert, herstructureert en hydrateert je huid
  • Shower gel

Wat schrijft ANAS Crystalcare over de Shower gel

Verwen je lichaam en geest met onze verfrissende en hydraterende douchegel. 
Onze unieke formule met Vulkanisch Water herstelt de pH balans van je huid en reinigt zonder natuurlijke oliën te verwijderen. De toevoeging van een stuk Bergkristal maakt van het douchen een energiegevend ritueel voor iedere dag. Jouw zintuigen verdienen ANAS showergel want ieder product: 
Bevat een Bergkristal 
Is een Energiegevend ritueel voor iedere dag
Bevat Vulkanisch Water dat je huid zuivert, herstructureert en hydrateert. 
Heeft een rijke, houtachtige en kruidige geur
  • Body milk

Wat schrijft ANAS Crystalcare over de body milk

De unieke formule bevat Bergkristal dat de elektrische lading van je lichaam bij elk gebruik neutraliseert. Het Kristal heeft een kalmerende en balancerende werking op je lichaam en geest. De lotion wordt makkelijk opgenomen door je huid en heeft een heerlijke frisse geur. De rijke natuurlijke formule verbetert de structuur van je huid, waardoor deze direct soepeler aanvoelt. ANAS Body Milk bevat:   
Een Bergkristal 
Avocado-olie, rijk aan vitamine A, E en D
Vulkanisch Water zuivert, herstructureert en hydrateert je huid
  • Crystal soap

Wat schrijft ANAS Crystalcare over de Crystal soap

ANAS Crystal Soap is een milde, diep hydraterende zeep met een subtiele geur.  De zeep is niet alleen in de vorm van een diamant, de kern van onze zeep bevat een echt stuk Bergkristal. Het kristal helpt je energie in balans te houden en op te laden bij ieder gebruik. De rijke oliën en boters reinigen en herstellen de natuurlijke balans van je huid. ANAS Crystal Soap bevat: 
Een stuk Bergkristal 
Vulkanisch zand, scrubt en versoepelt de huid
Braziliaanse babassu-, mango- en sheaboter maken de zeep hydraterend, zonder dat het vet aanvoelt

Alle producten van ANAS zijn Vegan, dierproefvrij en vrij van synthetische kleuren, sulfaten en parabenen. Word je daar ook altijd net zo blij van als ik?

Naast de heerlijke producten is er nog veel meer. De verpakking is super leuk en ook heel tof om te geven zij hebben ook in 2019 de Reddot packaging design gewonnen. Alle producten hebben een eigen vorm op de verpakking en samen vormen zij een kristal

Zij hebben ook ANAS Movement een stichting waarbij ze met o.a. 7% van de winst een stukje terug geven aan de natuur.

wat schrijft ANAS Movement hierover

We zijn allemaal onafscheidelijke stukjes van de aarde. Ons voortbestaan hangt af van het welzijn van onze planeet. Daarom gebruikt ANAS Skincare alleen kristalkwarts uit duurzame mijnen en ingrediënten die ethisch verantwoord zijn. Wij geloven dat alle cosmeticabedrijven de verantwoordelijkheid hebben om voor de natuur te zorgen. Daarom geven wij 7% van onze winst terug aan de natuur via onze eigen stichting, de ANAS Movement.

Wil je meer weten over ANAS Movement en wat ze doen voor de natuur? klik dan hier

En wil je meer weten over de producten klik dan hier maar zal ik je eerst vertellen wat ik van de producten vind?

Naast dat ze heel lekker ruiken, het heeft zoals ik al zei iets weg van een spa (zo een heerlijke geur die er altijd hangt). Het is een geur die echt wel valt onder unisex. Het voelt heerlijk zacht op mijn huid de hand creme en bodymilk trekken snel in en laat geen plakkerige laag achter. De bodymist is mijn favoriet maar dat is niet zo gek, er zit een geur in die endorfine aanmaakt waardoor je je net weer even wat meer happy voelt.

Veel liefs Myra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.