Poets Koningin

Schoonmaken is een van die dingen die je haat of juist heerlijk vind om te doen maar hoe je het wendt of keert we moeten er allemaal eens aan geloven.

Met een kat en een hond in huis ben ik daar dagelijks mee bezig. Oke vooral stofzuigen maar met ook 2 kinderen in huis moet er naar mijn idee gewoon extra schoongemaakt worden. Naast allerlei handige atributen om te stofzuigen, te dweilen en schoon te maken heb ik ook graag een reinigingsmiddel die lekker ruikt. Ik word daar altijd onwijs blij van als mijn huis lekker ruikt.

Daarnaast ben ik steeds meer bezig met producten die duurzaam zijn en dus beter voor het milieu, maar dan kan ik wel minder plastic gebruiken door gebruik van een refill fles maar wat ook net zo belangrijk is, is dat het product biologisch afbreekbaar is en niet schadelijk voor het milieu.

Recentelijk heb ik het merk Evie Blue in huis een schoonmaak merk die staat voor hoogwaardige schoonmaakproducten en duurzaamheid. De all purpose cleaner/allesreiniger wordt gemaakt van biologisch oplosbare en afbreekbaare poeder met flessen van goede kwaliteit die lang meegaan en er zo minder plastic wordt gebruikt.

Evie Blue allesreiniger en interieurspray

De poeder komt in een kleine verpakking (met het FSC keurmerk) met 12 kleine zakjes poeder waarmee je 12 x 500ml allesreiniger kunt maken. Ik heb de geur Patchouli rain en die ruikt echt zo onwijs lekker. Van de allesreiniger is er ook de geur Lavendel

Er zijn verschillende reinigingsproducten zoals o.a. een sanitair, vloer en tapijt reiniger maar ook een interieur spray, daarvan heb ik de Mandarin Bay, en de manderijn geur is toch ook wel erg lekker. Daar heb ik nu vanaf een afstandje mijn kussens mee ingesprayed en het toilet.

Het ruikt de volgende dag nog steeds fris in huis en mijn kussens ook nog steeds, heerlijk!

Wil je meer informatie bezoek dan de website www.evieblue.nl

Ik ga nog even aan de slag hier fijne dag…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.