Aan de slag met Gallo

Enige tijd geleden ben ik uitgenodigd om in samenwerking met Gallo Family en het Grachten atelier mee te doen aan een creatieve middag. Welliswaar online omdat er door de geldende corona regels het niet anders mogelijk was, maar dat mocht de pret niet drukken.

Een tafel vol tubes verf, een verfdoek, laptop met Zoom aan en uiteraard lekkers en een wijntje van Gallo Family. Ik ben geen fan van rode wijn dus die sla ik over, maar een lekker wit wijntje op zijn tijd vind ik heerlijk. Ik heb een aantal flessen opgestuurd gekregen en heb er voor de gelegenheid meteen een open geschroefd. Om even over de wijn verder te gaan, ik vind het een heerlijke wijn – de pinot grigio – om te drinken bij een lichte maaltijd maar ook voor bij de borrel. Het heeft een hele frisse, licht zure smaak.

Het verhaal van E&J Gallo Winery begon in 1933 aan het einde van de “Drooglegging”, toen Ernest en Julio Gallo – twee broers van Italiaanse afkomt in hun vroege twintiger jaren  –  een wijnmakerij in Californië oprichtte met niet meer dan een liefde voor wijn en veel vastberadenheid. 

Het doel van de twee broers was wijn te creëren voor waar iedereen op elk moment van de dag van kon genieten. 

Als ik tegenwoordig een wijntje meeneem voor thuis dan loop ik automatisch richting de wijnen van Gallo Family omdat ik weet dat het altijd lekker is.

Nou goed wat deed ik met de verf en schildersdoek? Er was een online workshop schilderen a la Andy Warhole. Super tof natuurlijk en het leukste was je mocht je eigen zo schilderen. Nu ben ik echt super slecht in het tekenen van mens en dier, geef mij een plattegrond of een ruimte wat ik kan tekenen en ik doe het voor je maar een gezicht OMG ik lijk meer op een skelet dan mijzelf hahahaha maar uiteindelijk is het echt de creativiteit die het leuk maakt. Vorige workshop die ik volgde bij het Grachten atelier maakte we een stilleven, dat ging mij beter af hahahaha. Maar mocht je nou eens wat creatiefs willen doen zeker even checken.

De wijn kun je o.a. kopen bij de grotere supermarkt of check www.gallofamily.nl

En bezoek eens de website www.grachtenatelier.nl voor een hele diversiteit aan workshops

En je weet het je moet 18+ zijn om alcohol te drinken en wanneer het mag drink met mate

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.