Waar koop je plussize sportkleding?

Elke maandag begin ik mijn week met een lesje bij mijn personal trainer, zo kan ik mijn week goed beginnen. Woensdag avond zwem ik een uur en verder probeer ik veel te wandelen en nieuwe sporten te ontdekken. Vroeger moest (gedwongen) ik sporten om af te vallen, dat was het enige wat ik hoorde en voor mij stond sporten gelijk aan moeten afvallen, en zo min mogelijk eten. Je kunt je misschien voorstellen dat ik lange tijd geen plezier had in sporten. Een aantal jaar geleden heb ik mijn mindset omgegooid en is er een wereld voor mij open gegaan. Ik sport nu omdat ik mij daar fysiek en mentaal beter door voel, en ook al blijft het een struggle omdat je toch anders geleerd hebt ga ik met veel plezier sporten, en ja ik heb soms ook geen zin om te gaan maar doe het toch en dat zonder te denken aan het moeten afvallen.

Fashionista als ik ben wil er ook tijdens het sporten leuk uit zien maar ook fijne sportkleding dragen.

Gelukkig zijn er steeds meer mooie en goede kwaliteit sportkleding te vinden. Waar je vroeger met een maatje meer nog een oversized mannenshirt en een joggingbroek of legging moest dragen kun je nu vollop kiezen voor de mooiste sport items. Want of je nou maat 36 hebt of 52 je bent het net zo veel waard om er leuk uit te zien in de sportschool. Kan natuurlijk ook zijn dat het je niks uitmaakt hoe je eruit ziet maar dat je wel gaat voor fijn zittende kleding dan is het wellicht toch een idee om verder te lezen.

Momenteel mijn favoriete merk voor sportkleding is Zizzi

Daar heb je fijne sportbroeken die hoog in de taille zitten en sportshirts die net over je billen vallen. Hieronder enkele voorbeelden van de sportkleding die ze online verkopen bij Zizzi. De maten vallen zoals ze horen te vallen – dus op maat -.

Een basic t-shirts is er in verschillende kleuren en zijn 19,95 euro per stuk en zijn anti kreuk dus ook ideaal voor vakantie. De broeken zijn er in diverse prijzen.

Dan heb je het merk Only play Curvy. Hele leuke trendy sportkleding. Helaas niet zo uitgebreid maar mooie basics zijn het wel.

Ik heb zelf nog niet eerder Only play gedragen maar ik ga dat zeker bestellen eerdaags. Want kijk nou zelf eens! wat een leuke kleurtjes.

Je kunt dit merk o.a. krijgen bij:

Asos is ook een fijne site om sportkleding te kopen. Ze hebben naast verschillende merken zoals Nike en Adidas ook hun eigen merk. En alleen al door naar die fotos te kijken krijg ik zin om met mijn nieuw aangemeten sportsetje bezig te gaan. Hieronder een setje van Asos waar ik meteen verliefd op ben.

Aanvullend nog een aantal merken en winkels die plussize sportkleding verkopen

Dan heb je nog de site Fablatics deze gaan tot maat 56, je kunt er los bestellen maar ook met een maandelijks abbonement. Persoonlijk ben ik daar niet zo fan van. Dus zou ik het los bestellen, je betaald dan wel een stuk meer voor je outfit maar dan zit je niet vast aan een abbonement, dit is handig en voordelig elke je zo een beetje elke maand een nieuw outfit wil bestellen. Zelf heb ik de kleding nooit gepast, maar heb van een aantal dames om mij heen gehoort dat het een heel fijn merk is.

Als laatste wil ik er nog aan toevoegen dat betreft sporten niks moet en alles mag. Luister vooral naar je eigen lichaam als je gaat sporten en meet je absoluut niet met anderen. Belangrijk is om niet zomaar wat te gaan doen en professioneel advies in te winnen. Uiteraard kun je als je meer wilt bewegen beginnen met minimaal 30 min wandelen per dag.

Ik heb over mijn eigen ervaring met sporten een interview gegeven aan het magazine Boost your health voor de winter/lente 2021 editie.

Heb jij na het lezen nog vragen of heb jij nog een merk wat niet mag missen? Stuur mij gerust een berichtje.

Liefs Myra

Note: Er zit een aanbevelingslink in van Asos, voor elke klik krijg ik een paar cent #linkmaker #asos #ad

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.