Plussize sportkleding vind je hier….

Gelukkig is er steeds meer mooie en goede kwaliteit sportkleding te vinden. Waar je vroeger met een maatje meer nog een oversized mannenshirt en een joggingbroek of legging moest dragen kun je nu vollop kiezen voor de mooiste sport items. Want of je nou maat 36 hebt of 52 je bent het net zo veel waard om er leuk uit te zien in de sportschool. Kan natuurlijk ook zijn dat het je niks uitmaakt hoe je eruit ziet maar dat je wel gaat voor fijn zittende kleding dan is het wellicht toch een idee om verder te lezen.

Momenteel mijn favoriete merk voor sportkleding is Zizzi

Daar heb je fijn zittende sportbroeken die hoog in de taille zitten en sportshirts die net over je billen vallen.Hieronder enkele voorbeelden van de sportkleding die ze online verkopen bij Zizzi. De maten vallen zoals ze horen te vallen – dus op maat -.

Het basic t-shirts wat je hier boven zit is er in verschillende kleuren en zijn 19,95 euro per stuk en zijn anti kreuk dus ook ideaal voor vakantie. De broeken zijn er in diverse prijzen.

Dan heb je het merk Only play Curvy. Hele leuke trendy sportkleding. Hieronder enkele voorbeelden van de sportkleding

Ik heb zelf nog niet eerder Only play gedragen maar ik ga dat zeker bestellen eerdaags. Want kijk nou zelf eens! wat een leuke kleurtjes.

Je kunt dit merk o.a. krijgen bij:

Asos is ook een fijne site om sportkleding te kopen. Ze hebben naast verschillende merken zoals Nike en Adidas ook hun eigen merk. En alleen al door naar die fotos te kijken krijg ik zin om met mijn nieuw aangemeten sportsetje bezig te gaan. Hieronder een setje van Asos waar ik meteen verliefd op ben.

Aanvullend nog een aantal merken en winkels die plussize sportkleding verkopen

Als laatste wil ik er nog aan toevoegen dat betreft sporten niks moet en alles mag. Luister vooral naar je eigen lichaam als je gaat sporten en meet je absoluut niet met anderen. Belangrijk is om niet zomaar wat te gaan doen en professioneel advies in te winnen. Uiteraard kun je als je meer wilt bewegen beginnen met minimaal 30 min wandelen per dag.

Ik heb over mijn eigen ervaring met sporten een interview gegeven aan het magazine Boost your health voor de winter/lente 2021 editie, deze kun je zowel digitaal als fysiek aanschaffen en ook met korting.

Digitale magazine met kortingscode: SASSYDIGI – voor 1,00 euro korting

Fysieke magazine met kortingscode: SASSY – voor 2,00 euro korting

Heb jij na het lezen nog vragen of heb jij nog een merk wat niet mag missen? Stuur mij gerust een berichtje.

Liefs Myra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.