Wijntje erbij?

๐‘ฌ๐’“ ๐’Š๐’” ๐’†๐’†๐’ ๐‘ฎ๐’‚๐’๐’๐’ ๐’˜๐’Š๐’‹๐’ ๐’—๐’๐’๐’“ ๐’†๐’๐’Œ ๐’Ž๐’๐’Ž๐’†๐’๐’•. ๐‘พ๐’‚๐’๐’๐’†๐’†๐’“ ๐’‰๐’†๐’• ๐’•๐’Š๐’‹๐’… ๐’Š๐’” ๐’—๐’๐’๐’“ ๐’˜๐’Š๐’‹๐’, ๐’›๐’†๐’ˆ ๐’…๐’‚๐’ ๐’‰๐’‚๐’๐’๐’ ๐’•๐’†๐’ˆ๐’†๐’ ๐‘ฎ๐’‚๐’๐’๐’.

Even bedenken wat het gaat worden en welke kleur ik ga gebruiken. Ik zit er klaar voor.

Met deze quote in gedachte en een schilders pakket in bezit, begonnen ik gister aan een online workshop – stilleven schilderen – van het Grachten atelier te Utrecht. Super leuk natuurlijk, omdat ik de laatste tijd veel creatieve uurtjes heb in mijn week – studie Binnenhuisarchituur -. Dat vooral bestaat uit tekenen. Dus schilderen was een leuke verandering voor een keer.


Het object was o.a. รฉรฉn (of meer) fles(sen) wijn van Gallo family. Maar uiteraard moest er ook geproefd worden. Ik zal je alvast verklappen dat mijn favoriet de Chardonnay is. Al heb ik voor de Merlot gekozen om te schilderen vanwege de mooie warme kleuren.

De feestdagen staan voor de deur en dat betekend meestal naast lekker eten ook lekkere wijntjes drinken. En deze 2 wijnen zijn heel lekker om aan je collectie toe te voegen.

Ik dronk gister een Chardonnay van Gallo family. Ik vind altijd het verhaal heel leuk achter de wijn dus bij deze wil ik dat graag met jullie delen:
Het verhaal van E&J Gallo Winery begon in 1933 aan het einde van de “drooglegging”, toen Ernest en Julio Gallo – twee broers van Italiaanse afkomst in hun vroege twintiger jaren – een wijnmakerij in Californiรซ oprichtte met niets meer dan een liefde voor wijn en veel vastberadenheid. Vanaf de eerste dag was het doel duidelijk: het creรซren van heerlijke wijnen waar iedereen op elk moment van de dag van kon genieten

Vier generaties later, met meer dan 80 jaar toewijding, ervaring en kennis, volgt Gallo familie nog steeds dezelfde filosofie.

Voor meer informatie bezoek je de website van Gallo Family Vineyards

Ik vind het onwijs leuk om te zien dat wanneer je, je eigen draai aan iets creatiefs geeft je zulke verschillende creaties krijgt. Ik vind ze alle drie heel mooi ook al zijn ze totaal anders. Wij als mens zijn ook divers en dat zie je met deze schilderijen heel goed en dat maakt het zo leuk. Van realistisch naar abstract.

Geniet van deze December maand en als je lekker gaat genieten van wijntjes, vergeet niet. Drink met mate.

uiteraard wil ik nog even melden geen alcohol onder de 18 jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.