Gebitsverzorging

Foto door Pixabay op Pexels.com

De één heeft een pracht gebit en never nooit gaatjes en de ander heeft de ene probleem na de ander.

Ik zit er een beetje tussen in. Ik heb een mooi gebit ( zijn de woorden van mijn ooh zo knappe Tandarts hahaha) maar er is wel elke keer iets. Vooral heb ik veel last van mijn tandvlees en regelmatig gaatjes. Geen erge problemen maar wel iets wat vervelend is en zeker opgelost moet worden.

Tot een aantal jaar geleden poetste ik manueel dus gewoon lekker op de hand, op aanrade van de tandarts ging ik over op de Sonicare electrische tandenborstel. Inderdaad het resultaat was zeker beter dat zagen ze ook. Het advies van de Tandarts was een goed advies, de Sonicare is een blijvertje!

Mijn gebit was beter gereinigd en het bloeden was al ietsjes minder echter had ik nog steeds regelmatig last van bloedend tandvlees tijdens het poetsen en zag mijn tandvlees er nog steeds niet heel gelukkig uit en had ik er toch wel last van, ondanks de verbetering.

Ik bij de stand van BlueM op het event van Meet the makers

Toen kwam ik op een event in gesprek met Nathalie, managing director & co-founder van BlueM International. Een Nederlands bedrijf dat op een andere manier mensen helpt met behoud en verbetering van de mondgezondheid. Toevallig was ik die ochtend bij de tandarts geweest en hadden ze mijn hele gebit gereinigd en had ik onwijs last van mijn tandvlees het voelde als een schaafwond (ja dat heb je met gevoelig tandvlees).

BlueM is een biologische mondverzorging die werkt met zuurstof. De formule is de geleidelijke afgifte van zuurstof in de mond. Zuurstof speelt een belangrijke rol in bijna alle stappen van wondgenezing.

Met die kennis heeft Kaakchirurg Dr. Peter Blijdorp en zijn team een unieke formule ontwikkeld. BlueM – Oxygen for health

De belangrijkste ingredienten

Ik kreeg dus een aantal producten mee om te proberen en ik zou mijn ervaring met ze delen. Al heel snel was het bloeden tijdens het poetsen gestopt en de last van mijn tandvlees werd ook snel al een heel stuk minder. Holymoly dit vind ik wel heel erg oke! De smaak moest ik in het begin heel erg aan wennen maar nu vind ik het gek om een andere tandpasta te gebruiken.

De producten van BlueM

Natuurlijk met de tandarts besproken, BlueM wordt bij hun aangeraden bij mensen met implantaten omdat er geen Fluoride in zit. Maar er is ook een tandpasta met Fluoride en deze gebruik ik dus. Ik poets nu bijna een jaar met BlueM en de tandarts controleert de veranderingen.

Conclusie:

Geen bloedend tandvlees meer

Tandvlees ziet er veel gezonder uit

Geen last gehad van aften of wondjes in mijn mond

Frisse adem

Je kunt wel begrijpen dat ik onwijs tevreden ben. En ik heb een kortingscode gekregen zodat ik met 25% korting lekker kan blijven bestellen. Ik mag deze code met jullie delen hoe leuk is dat!

Code: Myra25 geeft je dus 25% korting op je bestelling, en hoe meer tubes je besteld hoe minder je betaald per stuk. Ik bestel er standaard drie per keer. Wil je ook gaan bestellen of nog wat meer lezen klik dan hier ook zijn ze te vinden op instagram.

Ben benieuwd of je al eens met BlueM hebt gepoest of dat je er wel eens van gehoord hebt

Let me know!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.