Collageen koffie of een Collageen Smoothie

Lekker kopje collageen* koffie! Een opkikker voor jou en je huid.

Physlis introduceert dit voorjaar twee unieke collageendrinks waarmee je gemakkelijk dagelijks optimale hoeveelheden collageen kunt innemen. Er is nu een een Collagen Coffee drink die niet alleen zorgt voor een pittige koffiekick, maar waarvan je huid ook een fikse collageenboost krijgt! Daarnaast is er een dubbelgedoseerde Collageen Boost drink met 2 soorten Collageen* die behalve voor je huid ook veel extra doet voor gewrichten, botten, spieren en kraakbeen.

Totaalaanpak

In Japan en andere Aziatische landen behoort het drinken van collageendrankjes bij velen tot het dagelijks beautyritueel om veroudering tegen te gaan. Daar gelooft men al heel lang in deze totaalaanpak van huidverzorging. Niet zo gek als je bedenkt dat de collageenaanmaak vanaf je 20ste jaarlijks met 1% afneemt. Die tekorten kun je alleen aanvullen met collageen* waarvan bewezen is dat het biobeschikbaar is, ofwel optimaal wordt opgenomen via de darmwand en zo in de bloedbaan terecht komt.

Onmisbaar eiwit

Collageen* is een eiwit en tevens de belangrijkste bouwsteen van ons bindweefsel en onmisbaar voor een stralende en gladde huid. Bovendien ondersteunt collageen* het behoud van soepele gewrichten. Collageen bevindt zich niet alleen in de huid maar ook in onze botten, kraakbeen en pezen. Ongeveer 30% van ons lichaam bestaat uit maar liefst twaalf typen collageen*. Met de jaren neemt de hoeveelheid collageen* in onze weefsels af door

– afname van bouwstoffen voor collageen*

– verminderde activiteit van de fibroblasten in de huid die collageen* produceren

– toename collageenafbraak

Met Physalis Collageen drinks ben je verzekerd van voldoende toegevoegde collageenpeptiden als bouwstof en maak je zelf ook weer meer collageen* aan. Bovendien wordt bij een van de drinks de afbraak van collageen* afgeremd.

Koffiekick

Elk zakje Collagen Coffee bevat behalve een geurig 100% Arabic-blend instant koffie-extract, 5 gram gemakkelijk opneembaar Naticol collageen* en kokos MCT poeder (Medium Chain Triglyceriden) voor extra energie. Drink Physalis Collagen Coffee aangelengd met kokend water of koud water en ijsblokjes. Of maak er een lekkere latte of cappuccino mee met opgeklopte melk. Ook kun je het poeder toevoegen aan je favoriete smoothie of shake, voor een lekkere koffiekick.

Wat je nu veel voorbij ziet komen is een Dalonga coffee, deze wordt gemaakt met instant koffie en laat de Collagen coffee zich hier nou perfect voor lenen!

Recept:

voor de fluffy koffie heb je nodig

1 zakje Collagen coffee

1 eetlepels kokosbloemsuiker

3 eetlepels kokend water

deze 3 ingrediënten klop je op tot deze stijf is (dat kan even duren dus zou het elektrisch doen)

Pak een glas giet er (plantaardige) melk in met ijsblokjes en als toef erboven op de geklopte koffie! ik heb voor de leuk een klein beetje pure hagelslag erover heen gesprinkeld.

Een genieten maar!!

Dubbelgedoseerd

Voor de ultieme collageenboost neem je dagelijks een zakje Physalis Collagen Boost met daarin een extra hoge dosis pure collageen* van 10 gram. Collagen Boost bevat niet alleen de meest voorkomende type 1 collageen* (Naticol), maar ook 40 mg natuurlijk type 2 collageen*, dat afkomstig is uit het borstbeen van kippen. Dit B-2Cool collageen* komt via de darmwand in de bloedbaan. Het werkt in op het immuunsysteem en zorgt er zo voor dat de afbraak van collageen* in de kraakbeen wordt afgeremd zodat je meer van deze cruciale bouwstof behoudt. Deze collageenboost is dus extra goed voorde huid, maar ook zeker heilzaam voor het behoud van gezonde gewrichten, kraakbeen, botten, pezen, haar en nagels. Mix het poeder met vruchtensap, koud of heet water of voeg het toe aan je favoriete smoothie, ontbijtbowl of chiapudding. Je kan er ook ijsblokjes mee maken die je dan gemakkelijk toevoegt in de blender als je een smoothie maakt.

Duurzaam geproduceerd

De belangrijkste stof in Physalis Collagen drinks is Naticol, een mengsel van collageenpeptiden die duurzaam worden geproduceerd uit vishuiden die anders worden weggegooid. Naticol is zeer goed oplosbaar en wordt makkelijk opgenomen omdat de collageen* is gesplitst in korte stukjes peptiden die de darmwand gemakkelijk kunnen passeren. De werkzaamheid is Naticol als anti-aging ingrediënt is bewezen in een aantal dubbelblinde, placebo-gecontroleerde klinische studies**.

Clean label en CO2 Neutral

Physalis voedingssupplementen hebben een Clean Label. Dat betekent dat ze geen kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak-, zoetstoffen, lactose, suiker, gist of gluten bevatten. Ze zijn minimaal bewerkt en voorzien van een ingrediëntenlijst met een ondubbelzinnige en volledige vermelding van elk ingrediënt.Bovendien heeft KeyPharm (Physalis is een product van KeyPharm Laboratories) het internationale CO2Neutral Label dat alleen kan worden verkregen dankzij werkelijke klimaatinspanningen, Dit garandeert dat KeyPharm actief de lokale en globale klimaatimpact berekent, vermindert en compenseert.

Physalis is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett en via www.hollandandbarrett.nl

* Collageen – Collageen zorgt in je hele lichaam voor stevigheid en wat wij allemaal weten zit collageen ook in onze huid. Collageen zit in onze botten, pezen en banden maar ook in onze haar en nagels. De collageen in de huid zit in de dermis dat is in de laag onder de opperhuid en zorgt voor de stevigheid, de collageen verminderd dus naarmate wij ouder worden waardoor je huid dus slapper wordt.

** undefined

Meer informatie over de producten van KeyPharm check dan even www.keypharm.com

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.