Bescherming van de huid tijdens de koude dagen.

Heerlijk op vakantie naar de sneeuw met de feestdagen vind ik toch wel een van de leukste dingen om te doen met mijn kids. Buiten koud en wit, binnen warm en gezellig.

De kinderen hebben skiles waarbij ik heb beloofd in de buurt te blijven want de jongste vind het allemaal best spannend. Of ik nu ga skieen of in de kou sta te kijken naar mijn kinderen, mijn huid krijgt het te verduren door de kou, wind, sneeuw en omdat ik toch mijn huid goed wil verzorgen bij alle weersomstandigheden heb ik voor deze winterse vakantie 3 mooie producten meegenomen waarvan ik er een ga uitlichten dat is de Climate+ defense rich crème van Team Dr Joseph.

Deze volle wat vettige crème welke overigens goed in de huid trekt, beschermd de huid tegen de kou, regen/sneeuw en wind.

Het bevat geselecteerde plantaardige ingredienten en waardevolle hightech ceramiden verbeteren de weerstand van de huid tegen stressfactoren van buitenaf. De crème hydrateerd de huid intensief en zorgt voor langdurige bescherming.

Je kunt de crème individueel of over de dagcrème aanbrengen. Dat laatste is wat ik doe.

Over Team Dr Joseph en hun werkwijze:
100% high tech NATUURLIJKE COSMETICA Achter elke filosofie schuilt een perspectief. Je kunt het grote of het kleine zien, dingen afzonderlijk of verbonden zien. We zoeken naar verbindingen en optimaliseren deze. Twee werelden komen samen in onze producten: de oude wijsheid van volksgeneeskunde en de nieuwste wetenschappelijke bevindingen, de zuiverste materialen en de beste technologie, het genie van de natuur en geavanceerde knowhow. Voor ons betekent “kwaliteit” deze twee werelden met respect verbinden, om de natuurlijke balans van de huid te verbinden met harmonieuze en synergetische producten. Daarom zegt elk pakket van TEAM DR JOSEPH “hightech natuurlijke cosmetica”. Het is onze toewijding aan nieuwsgierigheid en ervaring, aan verleden en toekomst. We verbinden ze met passie en respect, met logica en intuïtie – het beste van twee werelden.

Voor de dagcrème gebruik ik de 24 hour crème van Pascaud. Een crème die DPHP (botanische aminozuur) bevat tegen afbraak van Collageen. Moerbei extract voor een egale teint en preventie tegen pigment vlekken. Hyaluronzuur voor een optimaal vochtgehalte van de huid en SPF 8. Deze crème is geschikt voor alle huidtype.

Mijn derde product is een handproduct van Pronails het is een anti-age handcreme, deze laat de handen onwijs zacht aanvoelen. Ik gebruik hem zelf alleen aan de bovenkant van mijn handen omdat ik het niet fijn vind aan de binnenkant van mijn handen. Zo drogen mijn handen minder snel uit in de kou.

Heb je nog verdere vragen over deze producten, kun je mij altijd mailen. Een berichtje achterlaten vind ik ook altijd leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.