Webecos Elementary Skincare

Webecos is een merk waarbij ik herinneringen heb aan mijn studententijd. Ik deed o.a. de opleiding schoonheidsverzorging en webecos was een van de merken waar wij mee werkte op school. Ik weet dat ik vooral de werkwijze en de duidelijkheid erg waardeerde in het merk.

lrm_export_65241757227035_20190506_1335429082337840362824962163.jpeg

Webecos is een Nederlands merk. De naam is een afkorting van ´Wetenschappelijk bereide cosmetica´. en ik geboren vanuit de filosofie dat onze huid elementaire stoffen nodig heeft om haar optimale gezondheid en vitaliteit te behouden. Vanuit deze gedachte is een assortiment huidverzorgende en huid verbeterende cosmetica ontstaan de Elementry Skincare©

Van een aantal producten uit de Elementry Skincare© -lijn zal ik ingaan en mijn bevindingen met jullie delen.

Alles was Webecos ontwikkelt, komt uit eigen koker en bij de productie wordt niets overbodigs toegevoegd. De gebruikte actieve ingrediënten (dat zijn de ingrediënten die het werk doen voor je huid) zijn vrijwel alleen afkomstig uit natuurlijke bronnen, waardoor huivriendelijke cosmetica ontstaat. Daardoor zijn de producten ook voor de meest gevoelige huid en komen allergische reacties vrijwel nooit voor.

Reviving Detox lijn – voor een stralende gezonde huid

Deze lijn mocht ik uitproberen, de reviving detox activeert het afvoer en herstelproces waardoor de huid sneller kan herstellen en vernieuwen. Wat voor een bijna 37 jarig huidje een fijne uitkomst is aangezien het afvoeren en herstellen van de huid ook langzamer gaat wanneer je ouder wordt.

Reviving detox Cleanser

Deze is lekker romig en reinigt de huid extra lekker door een fijne korrel die er in aan is gebracht, door dat het een fijne korrel is kun je hem dagelijks gebruiken. Hij ruikt licht fris zeker een lekker geurtje voor bij het wakker worden onder de douche

Reviving detox Toner

Een toner met een overeenkomende licht frisse geur is een spray die de huid verfrist en weer in balans brengt. Het bevat Aloë vera dat huidverzachtend en ontstekingsremmend werkt, ook hydrateert het de huid. Je zou hem bv ook lekker in je tas kunnen stoppen en tussendoor je huid lekker verfrissen.

Reviving detox fluid

Deze is vooral in en net na de zomer goed te gebruiken. Het is een lichte crème die de huid herstelt en vernieuwt na uv-beschadiging. Het toegevoegde Bellis perennis extract (madeliefbloemen) vermindert ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie. Halleluja want oudersdomsvlekjes komen bij mij al op, en heb ik pas geleden 4 maal de carbonpeeling ondergaan waardoor het al minder is geworden en nu kan ik met deze crème het nog wat bijwerken. Let wel op het verminderd de vlekken dus het zal niet verdwijnen.

Riviving Detox & Repair Moisturizer

Deze crème is een mooie aanvulling op de detox behandeling. De vochtregulerende creme wat wij bijna allemaal wel kunnen gebruiken. Wist je dat een groot deel van de mensen verminderde vochtbalans hebben door gebruik van o.a. airco en cv. De vochtregulerende crème is zeer geschikt om te gebruiken in de zomermaanden als de huid veel blootgesteld wordt aan zonlicht. Breng dan wel een hoge zonnefactor van minimaal SPF 30 over de crème aan.

Met deze producten heb je een goede basis huidverzorging, welke zeer huidvriendelijk is door de natuurlijke ingrediënten. De producten zijn verkrijgbaar bij professionele schoonheidssalons en online kijk op www.webecos.com voor meer verkoop informatie.

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Maaike schreef:

  Dit merk kon ik nog niet. De producten klinken heel goed 🙂

  Like

  1. thecurvyempire schreef:

   ja dit is echt heel heerlijk merk van Nederlandse bodem. En deze lijn is een cadeautje voor je huid.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.