Pupa Milano

Vandaag wil het met jullie hebben over een productenlijn van Pupa Milano en dan wel de basis van je make-up wat eigenlijk het belangrijkste is voor een goede make-up en dat is de foundation en dan wel de beauty touch stick foundation.

 

Deze foundation is er in 8 verschillende kleuren van 010 Light Beige tot 003 Dark Ivory

  • De foundation heeft een laag risico voor allergieën
  • Dermatologisch getest
  • Niet comedogeen
  • Parabenen- en alcohol vrij
  • spf15
  • geschikt voor de normale tot gecombineerde huid

LRM_EXPORT_411249505540541_20190212_120047411.jpeg

Maar waarom wil ik dit product onder de aandacht brengen? Ik gebruik het nu een week en ik ben helemaal verkocht. Kritisch zo kun je mij noemen als het gaat om de basis, ik heb al zoveel geprobeerd maar veel viel al snel af. De beauty touch stick foundation dus niet en mijn standaard altijd goed foundation ligt nu even aan de kant.

LRM_EXPORT_220935954745474_20190208_082841555.jpeg

Met de stick smeer je in banen op het gezicht van binnen naar buiten tot aan de haargrens, daarna kun je met je vingers of een foundation brush de foundation uitsmeren wat echt super gemakkelijk gaat. Het heeft een cremige textuur en licht, hij is niet vettig en geschikt om te dragen zonder een poeder. Wanneer je nog wat extra dekking wil breng je gewoon nog een extra laagje aan zonder het gevoel te hebben dat je een dikke laag make-up op hebt.

 

Je kunt ook makkelijk meerdere kleuren met elkaar mengen voor een nog beter passende kleur op je huid.

De stick is ideaal om mee te nemen in je tas en je kunt hem gedurende de dag gebruiken al touch-up voor delen van je gezicht die glanzen of delen die even weer opgefrist moeten worden omdat je bv lekker hebt lopen denken met je hand op je kin, of je veel te grote broodje met salade die je rond om je mond moet wegvegen en dat betekend ook het wegvegen van make-up en dat is met de stick in je tas niet meer zo erg.

De verkoop prijs is €27,50

De sticks zijn hier verkrijgbaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.