Lips and Lashes

20160322_120327-1

Een van de dingen die ik altijd met veel plezier doe is nieuwe make-up kopen. Nu kan ik dat lekker doen onder het mom “werk” als visagiste heb je natuurlijk o.a. altijd wel nieuwe kleurtjes nodig.

Ik kijk altijd vooral voor mijn make-up en ik probeer van alles uit en zo weet ik wat voor mij goed werkt en wat niet. Foundation van Clinic zweer ik bij, het is zo fijn om mee te werken en het heeft een mooie dekking en kleur.

Van de week heb ik nieuwe mascara gehaald want die was echt weer toe aan vervanging (mascara gaat ongeveer 3 maanden mee dan moet je hem vervangen) en daar zag ik weer nieuwe velvet matt lipstick liggen van Essence.. Als ik ergens gek op ben is het matt lipstick, het staat mooi en het blijft goed zitten. Het loopt niet uit en de kleur blijft langer zitten.

Drie nieuwe kleuren ik heb er een meegenomen.

20160323_092201-1

Ik hou er ook van om mijn wimpers zo vol mogelijk te laten lijken, dat geeft toch het mooiste oogopslag. Ik gebruik daar mascara voor van Essence en Kiko. De eerste laag wordt een dikke laag met de mascara van Essence “for bidden volume” daarna een dunne laag van Kiko “ultra tech waterproof” en als laatste nog een mascara van kiko alleen deze heeft een klein bolletje aan het uiteinde waarmee je de wimpers een laatste boost kan geven zonder dat de wimpers heel erg aan elkaar plakken.

160323095841

Ook al ben je niet echt bekend met make up is het altijd leuk om te experimenteren. Ik zeg altijd gewoon doen als het niks is kun je het zo weer er af halen met een goeie reiniger.

Lipstick : Velvet matt 18 van Essence

Mascara 1 : For bidden volume mascara van Essence

Mascara 2 : Ultra tech waterproof mascara van Kiko

Mascara 3 : Concentrate mascara van Kiko

 

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. xmodeorakelsx schreef:

  Prachtige ogen heb je! Wij gaan dan toch voor de Essence mascara. Leuke review. 🙂

  Like

  1. thecurvyempire schreef:

   Dankje wel!! Ik ben benieuwd hoe het jullie bevalt 🙂

   Geliked door 1 persoon

   1. xmodeorakelsx schreef:

    We gaan het uitproberen en dan hoor je het wel van ons🤗

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.