Make up or not to Makeup

20160117_113023

Ik ben al zo lang ik mij kan herinneren met make up bezig, nog voor ik überhaupt een opleiding heb gedaan als visagiste, won ik al make up wedstrijdjes op school (mbo opleiding schoonheidsverzorging). Dat was voor mij natuurlijk dan ook vanzelf sprekend dat ik een opleiding tot visagiste ging volgen.

Ik zie dan ook niet wat er verkeerd is aan jezelf opmaken. Voor mij is het je pluspunten van je gezicht naar voren laten komen. En ja ik geef toe ik vind mijzelf gewoon 10x mooier met make up hahahaha…

Visagie is mijn werk en ik wordt er gelukkig van, ik wordt gelukkig vooral door vrouwen een goed gevoel te geven over zichzelf, men zegt als je je van binnen goed voelt straal je dat naar buiten uit (dat is zeker waar) maar andersom werkt het ook zo, als je je van buiten goed voelt, voel je dat van binnen ook, vooral een hoop meer zelfvertrouwen.

Nu wilde ik het eigenlijk over de make up hebben die ik draag op de foto. Dita vond Tease is toch wel 1 van mijn persoonlijke style iconen, zo heb ik bij haar inspiratie gehaald voor mijn haar en make up.

20160117_112859

Haar : is met een middelgrote krultang allemaal naar 1 kant gekruld. Dan met een scheiding (ligt er aan welke kant het mooiste bij je staat) aan de zijkant, dat haar laat je lekker langs je gezicht hangen. De andere kant lekker achter je oren laten hangen. Haarlak in en voila.

Make up: Allereerst een niet te vette dagcrème, dan concealer rond de ogen en mond. Vervolgens een foundation (laat je goed adviseren in de winkel). Ik heb de Shade & light contour palette van Kat von D hiermee ga ik schaduwen aanbrengen op het gezicht om het meer vorm te geven, hiermee ga je je punten versterken. Dan breng ik boven mijn jukbeenderen een highlighter aan voor een fris effect.

Mijn wenkbrauwen kleur ik helemaal in met de eyebrow sculpt automatic pencil van kiko.

Mascara gebruik ik 3 jaaaa 3 verschillende mascara’s maar dan heb je ook echt volume. De eerste is van essence lash prinses deze heeft een wat dikker borsteltje , daarna 2 van kiko de ultra tech mascara met een dun borsteltje deze zorgt er voor ook dat je wimpers niet teveel aan elkaar plakken. En als laatste een mascara met alleen een bolletje als borstel de volume top mascara deze zorgt voor de extra volume en de wauw factor, believe me, heb veel vrouwen deze manier laten zien en iedereen was versteld dat ze zulke wimpers hadden!

Voor de ogen, gebruik niet 1 kleur maar speel met verschillende kleuren zo krijg je diepte in je ogen. Op de foto gebruik ik een mix van kleuren van 2 palletjes van essence all about eyeshadow bronze. 

Aan de onderkant van mijn ogen in mijn ooglid gebruik ik een huidskleurige potlood van essence zo krijg je een meer open blik.

En de topper van een lipstick, deze is van MAC de creme sheen hang up, het mooiste resultaat bereik je als je eerst met een lippotlood je lippen markeert.

Zet je grootste glimlach op en je dag kan niet meer stuk…

oorbellen : msmode

ketting: river island

jurk: asos

 

Ik ben bezig om voor youtube make up tutorials te maken, wat zou jij graag willen zien?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.